dimecres, 2 de novembre del 2011

Audacity

Audacity és un programa lliure i no només perquè és gratis, sinó també perquè proporciona una llibertat d'utilitzar, estudiar com funciona, millorar-lo i compartir-lo. Aquest permet gravar i editar so, d'una forma fàcil i eficaç.
Té diverses utilitats, com per exemple: convertir gravacions a so digital o CD, editar arxius MP3, canviar la velocitat o el to de la gravació, canviar el to sense modificar el temps, eliminar sorolls de fons, alterar les freqüències amb l'ecualitzador, ajustar els volums,importar i crear pistes, etc. Però l'acció principal és gravar.

-Audacity pot gravar àudio en directe utilitzant un micròfon, com també digitalitzar gravacions de cintes de casset, mini discos, etc.
-Pot crear pistes sobre d'altres ja existents per crear gravacions multipistes.
-Gravar un total de setze canals a la vegada.
-Es pot modificar el volum tant abans com després de la gravació. I també suavitzar el so amb l'opció de "envolvente".




Per descarregar aquest programa clicar AQUÍ

Aquest programa multimèdia com d'altres, són una gran ajuda alhora de realitzar suports audiovisuals per poder reforçar els nostres arguments i explicacions, com serà el cas del nostre futur laboral.
Tot i que mai s'ha d'abusar d'aquests suports tecnològics perquè cal tenir en compte que el principal transmissor a l'aula és el mestre, aquests són molt enriquidors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada