dimecres, 2 de novembre del 2011

Cmap Tools

És un programa que ens permet la creació i edició de mapes conceptuals, on també podem afegir tot tipus de relacions i connexions, inserir imatges,... 
Gràcies a Cmap Tools podem plasmar les idees principals d'una forma ordenada i fàcil de recordar.
Cmap Tools disposa d'un sistema de compartició, on no només ens permet compartir el mapa conceptual amb altres companys, sinó que també poden editar-lo. Els arxius sempre estan sincronitzats en tots els equips.
Aquest programa està disponible en diversos idiomes, entre ells el castellà, i serveix per utilitzar-lo en ordinadors Windows, Linux i Mac.
Es pot descarregar d'una forma gratuita. 

Per a una explicació més detallada entrar AQUÍ

A què esperes per utilitzar Cmap Tools?

Personalment crec que aquest programa és de gran utilitat i més ara, en la nostra època d'estudiants, on adquirim molts coneixements i hem de realitzar molts projectes, els quals són importants poder organitzar-los d'una manera clara, això ho podrem fer a través d'un mapa conceptual que ens ofereix Cmap Tools. Que és una forma pràctica d'unir les idees principals per poder recordar-les amb major facilitat.


A continuació us mostraré un exemple de mapa conceptual creat gràcies a Cmap Tools, realitzat per mi i amb el contingut dels diversos programes i aplicacions utilitzats al llarg d'aquest semestre en la matèria de GiTIC.



http://cmapspublic3.ihmc.us/rid=1JYSMX22C-285J9SB-VX8/GITIC.cmap

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada