dimecres, 2 de novembre del 2011

Mister Wong







Mister Wong és un marcador social gratuït (entenem com a marcador social els llocs web considerats interessants que són guardats per molts usuaris com a "favorits"). Amb aquest es poden guardar pàgines webs d'interès personal per l'usuari en la seva pròpia compte on podrà accedir des de qualsevol ordinador. 
Gràcies a unes etiquetes l'usuari podrà emmagatzemar els seus "favorits" (marcadors) i organitzar-los, els quals es podran fer de forma privada o pública. La col·lecció de guardats públicament són els que formen el buscador de Mister Wong.
Per millorar la seva accessibilitat té la possibilitat d'afegir a la barra del cercador un conjunt de bookmarklets (marcador que en comptes d'apuntar a una direcció URL, fa referència a una part del codi JavaScript per poder executar tasques de forma automàtica) que et porten directament a la pàgina de Mister Wong.

Actualment podem trobar les millors webs de diversos temes. A més a més Mister Wong proporciona recomanacions diàries a la pàgina d'inici amb aquells llocs web més visitats pels usuaris registrats.


Si parlem des de l'àmbit professional de ser mestre, aquest marcador social permet als professors localitzar, emmagatzemar, etiquetar i anotar recursos d'internet per reutilitzar-los des de qualsevol ordinador, i compartir-los amb la comunitat educativa.

Gràcies aquest marcador social és molt més fàcil i ràpid trobar allò desitjat. Crec que és un forma de guanyar temps i al mateix temps tenir a mà tot allò que et serà útil en un moment determinat.
El meu marcador social és AQUEST

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada